Maszk alatt! online fotópályázatot hirdet a II. kerületi Idősügyi Tanács.

 

Maszk alatt! online fotópályázatot hirdet a II. kerületi Idősügyi Tanács.

  Másképp látjuk-e a világot a maszk alatt?  Hozzáad vagy elvesz? Olyan felvételeket várunk az idősektől, mely az utóbbi 1 évben vagy a pályázat kiírás időszakában örömökről, bánatról, a megváltozott világról, családról, közösségről, magányról készült.

   A pályázaton 65 év feletti II. kerületi amatőr fotósok vehetnek részt. Egy pályázó maximum 3 db fotót vagy 3 képből álló sorozatot küldhet be.

   Pályázati időszak: 2021. május 9.  - június 30. napja.

   A digitális technikával készült fotókat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell beküldeni A mű címében ne szerepeljen az alkotó neve. A képet maximum 2 MB méretben továbbítsa.

   A pályázathoz csatolni kell a kitöltött adatlapot illetve nyilatkozatot. A nyilatkozat/nyilatkozatok kitöltendők abban az esetben, ha a képen nem az alkotó, hanem más személy(ek) szerepelnek, kiskorú esetén a szülői felügyeleti joggal rendelkező személy nyilatkozata is csatolandó.

   Értékes nyereményekkel díjazzuk a legjobb fotókat beküldőket.

  További felvilágosítás kérhető a megadott e-mail címen, illetve a 06-30- 398-9560 telefonszámom. A pályázat részletes kiírása az adatlappal és nyilatkozatokkal együtt letölthető a https://masodikkerulet.hu/palyazatok oldalon.